zelfstandige vakkundige riETDEKKER

voor allround rietdekkerswerkWelkom!

Even kennismaken...

wat leuk dat u mijn website bezoekt!


Ik ben Corné Blokland, ambachtelijke rietdekker met kundige vakmanschap in de vingers, en met meer dan 10 jaar werkervaring. -ook wel bekend met de bijnaam 'Rietdekker Cornelis'- Als zzp'er ben ik deels gericht op mezelf te verhuren aan rietdekkersbedrijven. Ik lever goed en hoogwaardig kwaliteits werk af. Mijn houding is modern en professioneel, en ga geen uitdaging uit de weg. Ik voel me een bevoorrecht mens om rietdekker te zijn, en werk elke dag met een lach en een blij gezicht. Ik kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Onderscheidend, aan de top van de markt met een authentieke persoonlijkheid en identiteit. Zeggen wat je doet, en doen wat je zegt, respectvol en collegiaal.


Ik heet u welkom op mijn website, hier leest u van alles over hoogwaardig vakmanschap, allerlei informatie over het rieten dak, en hoe ontzettend trots ik ben op dit mooie ambacht. Wellicht dat deze interactieve ontmoeting zal leiden tot een persoonlijke kennismaking.

excellent vakmanschap

door een allround rietdekker

Nieuwbouw

Sloopwerk/renovatie

isolering/beplating


​​​​​​​

‘dagelijks plezier, een passie voor hoogstaande rieten daken en buitengewoon vakmanschap: Dat is vakkundig rietdekken in een notendop. En dat al ruim 10 jaar’


De rietdekkerswerkzaamheden worden uitsluitend uitgevoerd volgens de kwaliteitseisen en uitvoeringsrichtlijnen van de Vakfederatie Rietdekkers.

'ik kan mijn vakmanschap
er helemaal op los laten, dat is het echte werk'

dát is vakkundig rietdekken​​​​​​​

Een nieuw rieten dak is het mooiste wat er is, zondermeer!

Riet heeft als natuurproduct een hoge isolatiewaarde en heeft zijn groeiende populariteit vooral te danken aan zijn hoge esthetische waarde. Tegenwoordig is een rieten dak van hoogwaardig kwaliteit en wordt riet gebruikt om woningen een luxueus en landelijk karakter te geven.

'vakwerk en dat is het'


Puur
ambachtelijk

vakmanschap

Fantastisch

mooi natuurproduct!


luxueuze,
exclusieve
uitstraling

en hoge esthetische waarde