kernwaarden zijn de waarden die als het meest belangrijke worden gezien


de kracht van een goede naam.

Mijn top 10 belangrijkste persoonlijke kernwaarden op een rijtje..


Klant - vriendelijk - gericht

Bij de klant ben je altijd te gast. Beleefdheid en respect staan bij mij hoog in het vaandel. Naarmate je de klant beter leert kennen, onstaat er nagenoeg altijd een informele sfeer. Het klantcontact is zo leuk. Het is belangrijk om naar de wensen van de klant te luisteren en hier adequaat op te reageren. De klant is koning, en een blijde en tevreden klant is waar we het voor doen!


Professioneel

Professionaliteit staat bij mij primair op de eerste plaats. Beschikken over de juiste vakkennis, het gebruik van modern gereedschap, en het dragen van een kwaliteitskeurmerk. Als professional beschik ik over hoogwaardig specialisme dat zichtbaar word in het leveren van kwaliteitswerk. Het is ook belangrijk om verzorgd en representatief, in nette werkkleding op de werkvloer te verschijnen.


Afspraak is afspraak

Ik wil iemand zijn die betrouwbaar en integer is. U kunt er bij mij van op aan dat gemaakte afspraken in principe altijd nagekomen worden. Dit vind iedereen prettig. Een man een man, een woord een woord. Of het nu gaat om een afspraak, belofte of toezegging. Je moet gewoonweg altijd je woorden nakomen. Belangrijk vind ik dat afspraken wederzijds worden nagekomen. Niet om de zaken heendraaien maar doen wat er gezegd (en beloofd) wordt.


Eerlijkheid advies

Betrouwbaar en eerlijk advies over uw rieten dak is niet meer dan normaal. Als 'kenner' van het rietdekkersvak krijgt u als klant altijd een duidelijk en eerlijk verhaal. Over het algemeen zijn klanten leken en weten weinig tot niets over riet. Klanten kan je dus van alles wijs maken. No nonsense, betrouwbaar en eerlijk advies, Gegarandeerd.


Gewaarborgde kwaliteit

Door aangesloten te zijn bij de Vakfederatie Rietdekkers is kwaliteit gewaarborgd. Door dit kwaliteitskeurmerk te dragen ben ik verplicht om te voldoen aan de hoge kwaliteitseisen en uitvoeringsrichtlijnen die zijn gesteld. Na oplevering is het mogelijk om een keuringsrapport te laten opstellen. Dit om zeker te zijn van de kwaliteit op hoog niveau.


Waar gewerkt word vallen spaanders

Als er gewerkt word, kunnen er ook fouten worden gemaakt. Ondanks dat je voorzichtig werk, kan er een schade ontstaan aan eigendommen van klanten. Dit is heel vervelend. Mocht dit onverhoopt gebeuren, dan gebeurd dit ten alle tijde zonder opzet. In deze situatie word er meegedacht naar een goede oplossing.


Respecteren

Wanneer je jezelf respecteert, kun je ook respect voor anderen op brengen. Respect is heel belangrijk, vooral waneer je met verchillende mensen te maken krijgt. Iedereen heeft zo zijn eigen zienswijze betreffende geloof of politiek. Ik vind het belangrijk om mensen in de waarde te laten, en anderen respectvol te behandelen.


Taalgebruik​​​​​​​

Beleefdheid en net taalgebruik vind ik niet meer dan normaal. Vanuit mijn christelijke overtuiging wil ik bewust omgaan met taal. Ik vind het niet prettig als collega's vloeken of Gods Naam misbruiken. Dit is heel ververvelend en ongepast. Gods Naam is voor mij heilig en misbruik daarvan is kwetsend.​​​​​​​


Oprechtheid

Bedrijven doen graag zaken met zzp'ers die oprecht zijn. Met oprechtheid bedoel ik dat je te alle tijd eerlijk bent op financieel gebied. Zelf kan ik niet genieten van een gestolen euro. Sterker nog, vanuit christelijk oogpunt is stelen verboden. Daarom kunt u van mij verwachten dat ik transparant ben. Mocht er onverhoopt iets niet kloppen, trek dan meteen aan de bel.


Maatschappelijk verantwoord

Een belangrijke meerwaarde is om, om te zien naar de mensen die het minder hebben. Door lid te zijn van de Maf Business Club draag ik een deel van de winst af aan christelijke goede doelen. Samen met andere leden worden mooie MAF projecten financieel mogelijk gemaakt. Een vriendenclub die sterk betrokken is bij het werk van MAF.