Even kennismaken

Ik ben Corne Blokland, ambachtelijke rietdekker met kundig vakmanschap in de vingers en meer dan 10 jaar werkervaring. Ik verhuur mij hoofdzakelijk aan rietdekkersbedrijven, waar ik - erkend gecertificeerd en gediplomeerd - onderscheidend werk kan leveren. Mijn houding is modern en professioneel, ik ga geen uitdaging uit de weg, werk met een lach en een blij gezicht. Ik kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Onderscheidend, aan de top van de markt met een authentieke persoonlijkheid en identiteit. Zeggen wat je doet, en doen wat je zegt, respectvol en collegiaal.

Lees verder...

‘Wij gaan voor de hoogste kwalteit, alleen het beste riet mag op het dak’

Waarom een rieten dak?

Hier komt een korte quote

Hoge estetische en isolatiewaarde

Riet heeft als natuurproduct een hoge isolatiewaarde en heeft zijn groeiende populariteit vooral te danken aan zijn hoge esthetische waarde. Tegenwoordig is een rieten dak van hoogwaardig kwaliteit en wordt riet gebruikt om woningen een luxueus en landelijk karakter te geven.

Een rieten dak - mits goed ontworpen, vakkundig aangebracht en goed onderhouden - is een verantwoorde investering voor jaren. De levensduur zou minimaal 25 jaar moeten zijn, maar 40 jaar of langer is geen uitzondering. Garanties voor een bepaalde levensduur zijn zelden te geven; de levensduur van een rieten dak is immers afhankelijk van vele factoren. Al deze factoren komen neer op het principe dat hoe droger het dak blijft, des te langer het dak meegaat.

Een verantwoorde investering voor jarenEen rieten dak - mits goed ontworpen, vakkundig aangebracht en goed onderhouden - is een verantwoorde investering voor jaren. De levensduur zou minimaal 25 jaar moeten zijn, maar 40 jaar of langer is geen uitzondering. Garanties voor een bepaalde levensduur zijn zelden te geven; de levensduur van een rieten dak is immers afhankelijk van vele factoren. Al deze factoren komen neer op het principe dat hoe droger het dak blijft, des te langer het dak meegaat.

‘Wij gaan voor de hoogste kwalteit, alleen het beste riet mag op het dak’

luxueuze,
exclusieve
uitstraling

en hoge esthetische waarde